Mladen Milivojević Baron

Kompanija Baron osnovana je 1996. godine kao profesionalna modna agencija. Prve dve godine agencija se bavila isključivo organizacijom modnih revija nakon čega smo dobili licencu za organizaciju za izbor za Miss Vojvodine. Iste godine krećemo sa planiranjem i realizacijom događaja kao što su sajmovi, promocije, korporativne proslave, privatne proslave i slično. U sklopu svih tih organizacija pružali smo i usluge dekoracije, stajlinga, dizajna i izrade uniformi.

Baron Fashion

Sredinom prve decenije 21. veka, Baron je dizajnirao svoju prvu modnu kolekciju, nakon čega je dizajn kako muške tako i ženske garderobe postao i prioritet u našoj kompaniji. Redovno smo uzimali učešće na domaćim i inostranim Fashion Week-ovima, gde smo se promovisali zajedno sa nacionalnim i regionalnim dizajnerima i osvajali prestižne nagrade. Takođe, učestvovali smo na samostalnim modnim događajima u brojnim evropskim prestonicama i time bogatili naše iskustvo u modnoj industriji.

Brinemo se o stajlingu najuticajnijih javnih ličnosti iz sveta politike, umetnosti, kulture, biznisa, sporta i estrade.

Baron Castel

Naša kompanija postala je bogatija za još jednu delatnost 2019. godine, kada smo otvorili luksuzni objekat za događaje pod nazivom Baron Castel.

Baron Castel se nalazi u najlepšem delu Novog Sada, na Ribarskom ostrvu na obali reke Dunav, odakle se pruža savršen pogled na Frušku goru i Petrovaradinsku tvrđavu.

Danas je Baron jedna od vodećih kompanija koja se bavi dizajniranjem garderobe za muškarce i žene, dekoracijom prostora i kompletnom organizacijom proslava i događaja.