Baron Castel

Upustite se u romantičnu avanturu u Baron Castelu, predivnoj destinaciji na Ribarskom ostrvu u Novom Sadu, koja će vaše važne trenutke pretvoriti u bajku. Ovaj raskošni ambijent može primiti do 250 osoba i nudi savršenu kombinaciju otvorenog i zatvorenog prostora, stvarajući magično okruženje za vaš poseban dan.

Uživajte u bezbrižnosti i prepustite se profesionalnom timu koji će se pobrinuti da sve protekne savršeno, dok vi uživate u svakom trenutku. Baron Castel je idealna destinacija za proslavu venčanja, veridbe, godišnjice, proslave ili bilo koje druge posebne prilike.

Vrhunski ambijent je upotpunjen unikatnim komadima nameštaja, i stilskim enterijerom za luksuznu i jedinstvenu proslavu.

Mislili smo na svaki detalj, tako da vam je na raspolaganju najmoderniji i najkvalitetniji escajg, kao i vrhunska usluga naših iskusnih konobara i kuvara.

Baron Castel Novi Sad

Lokacija na obali Dunava pruža nezaboravan pogled na reku i jedinstven doživljaj vaše proslave.

Otvoreni prostor Baron Castela je rezervisan za nezaboravne događaje vaše proslave. U zavisnosti od vremenskih prilika i godišnjih doba organizujemo događaje na otvorenom i u zatvorenom  ambijentu.

 

 

Ono što Baron Castel čini posebnim je njegova sposobnost da spoji otvoreni i zatvoreni prostor, stvarajući tako magično okruženje za vaš najvažniji dan. Ovde možete uživati u blagodetima otvorenog neba i prirode, istovremeno imajući na raspolaganju elegantan unutrašnji prostor. To vam omogućava da kreirate nezaboravnu atmosferu bez obzira na vremenske uslove.