Organizacija
proslava

Da li ste umorni od stresa i brige oko organizacije vaših proslava?

Baron je tu da vam pomogne. Naša usluga organizacije proslava će vam omogućiti da se prepustite uživanju, dok mi radimo sve ostalo. Bez obzira da li želite glamurozan događaj ili nešto opuštenije slavlje, mi ćemo se pobrinuti da stvorimo ambijent po vašem ukusu.

Svaka proslava je posebna, baš kao i vaši trenuci radosti. Mi razumemo vašu viziju, i zajedno sa vama radimo na njenom ostvarivanju. Bez obzira da li želite glamurozan događaj sa svetlima i muzikom ili opušteno i intimno okupljanje sa najbližim prijateljima i porodicom,  stvorićemo ambijent koji odražava vaš ukus i želje.

Organizujemo  venčanja, rođendane, krštenja, i korporativne događaje.

  • Venčanja
  • Rođendani
  • Krštenja
  • Korporativni događaji

Mi preuzimamo odgovornost oko organizacije, a vi budite gost na sopstvenoj proslavi. Vodicemo vas kroz svaki korak, od planiranja do izvršenja, kako biste se osećali opušteno i bezbrižno tokom čitavog događaja.

Organizujemo proslave kako u našem prostoru (Baron Castel), tako i na lokacijama po vašem izboru. Mi se bavimo svim detaljima organizacije proslava, uključujući iznajmljivanjem stolica, dekoracijom sa prirodnim cvećem, stolnjacima, salvetama i mnogim drugim pojedinostima. Tu smo da ispratimo vaše želje i obezbedimo sve što je potrebno za vašu savršenu proslavu.